gallery/balk
gallery/wwb_img40

 Stichting De Kunstkring Echt

 Programma 2018-2019
gallery/william

 

 

13-01-2019       Internationaal pianotrio met

 

Danielle Daoukayeva - viool

Anastasiia Kurilko- piano

William Mcleish - cello 

 

Seizoen 2017-2018

 

 

Danielle Daoukayeva is geboren in Amersfoort. Danielle volgt nu Master Viool en Master Kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Vele prijzen, vele masterclasses, concertmeester bij diverse orkesten en ook soloconcerten met orkest! Winnaar EuroCon-cours Viool in 2016.

 


Anastasiia Kurilko is geboren in Rusland. Bekroning voor de beste uitvoering van Chopin’s werken op het Internationale Chopin Concours in Rusland. Eerste prijs op het Internationale klas-sieke muziek concours in Krasnoyarsk, Rusland. Als soliste diverse concerten uitgevoerd in Bulgarije, Hongarije en Nederland. Nu studeert zij klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, bij professor Naum Grubert.

 

 

William Mcleish studeerde cello in Canada ( On-tario , Toronto ) en Zwitserland ( Zürich ) en vol-tooide zijn studie in 2016 aan het Conservatorium van Den Haag. In 2017 behaalde hij een Master Degree in kamermuziek. Hij trad op met het Babylon Strijkkwartet en het Hermitage Kwartet en musiceerde met het Guelph Symphony Orchestra en het Kitchener Waterloo Youth Symphony Orchestra. William heeft  gewerkt bij diverse cellogrootheden ( Mischa Maisky, Anner Bylsma en Colin Carr ). Momenteel geeft hij ook privéles in Utrecht, Den Haag en Scheveningen. Ook is hij mede- oprichter van de Folk Groep “The Magic Mumble Jumble” waarin hij zingt en cello en keyboard speelt.

gallery/danielle
gallery/kurilko

 

 

www.000webhost.com