gallery/balk
gallery/wwb_img40

 Stichting De Kunstkring Echt

 Programma 2018-2019

Seizoen 2017-2018

gallery/thomas

De Nederlandse tenor Thomas de Bruijn studeerde bij Hubert Delamboye. De Bruijn nam deel aan masterclasses van o.a. Christophe Rousset, Miranda van Kralingen en Arjan Tien. Vorig jaar maakte Thomas zijn debuut bij De Nationale Opera met de rol van 2de Ombre D’Inferno in de Madrigalen productie in regie van Pierre Audi. Bij Opera Zuid maakte De Bruijn zijn roldebuut in 2015 met de rol van Morales in een jeugdproductie van de opera Carmen. De afgelopen jaren was hij ook te zien als koorlid in producties van Opera Zuid. Ook is Thomas regelmatig op het concertpodium te vinden. Op dit moment is De Bruijn verbonden als freelance koorlid aan De Nationale Opera. 

gallery/michelle

De Canadese pianiste Michelle Powell ontving talrijke prijzen en is een laureaat van de Prix d'Europe, de Helene Roberge Music Competition (ARAM), de Canadian Music Competition, de Kiwanis Competition, en de Shean Piano Competition.

Michelle trad op in heel Canada en in Nederland, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Italië, Kroatië en Frankrijk. Ze was te zien op de landelijke televisie en is veelgevraagd als begeleider en als jurylid. Ze nam deel aan zomerprogramma's in Banff (Canada), Spanje, Duitsland, Italië en bij het Orford Arts Center (Canada) en studeerde bij gerenommeerde docenten als Julian Martin, Claudio Martinez Mehner, Dominique Weber, Klaus Hellwig, Ferenc Rados, en André Laplante en Marian Hahn.

Michelle Powell behaalde een Masters degree in Piano Performance aan de Université de Montréal, evenals een Professional Studies Diploma bij Dr. Jean Saulnier. Momenteel is ze artistiek leider van de Opus 16 Concerten, in Heythuysen, Limburg.

16 december 2018

Kerstconcert met

Tenor Thomas de Bruijn en pianiste Michelle Powell

www.000webhost.com